top of page
  • cozyandspirit

Téli kuckós helyek

Updated: Jan 21, 2022



Összhangban a természettel, Ezererdő Vendégház
Egerbaktán, az erdő szélén áll áll ez a minden részletében elbűvölő vendégház. A kővel kirakott falak hordozzák a vidéki házak jellegzetes stílusjegyeit, mindezt azonban modern újragondolásban álmodták meg a tervezők. Gondosan figyeltek arra is, hogy a kert mint összekapcsoló elem, megnyugtató harmóniát termetsen az összképben. A hálószobákat üvegfal választja el a kerttől, kiszélesítve a teret, ettől szinte úgy érezhetjük, hogy a természet beköltözött az életterünkbe. Gyönyörű látvány lehet a benti melegből, ágyunkból kávézva csodálni a hóesést, a hóval borított téli tájat. De akár egy esős napon is nagyon hangulatos élményt nyújt bentről szemlélni az ablakon legördülő esőcseppeket.

Gyakorlatilag mindenféle időjárási körülmény között élvezhető ez a ház, jó időben a kert, illetve a kerti tó ad okot a kinti kikapcsolódásra, a kerten keresztül pedig egyenesen az erdőbe juthatunk, ahol több túraösvényen is kirándulhatnak a kikapcsolódásra vágyók
Foglalás bookingon és agodán vagy szallas.hu-n.

Elvonulás Nagymaroson, Aranyos Hill
Ha egy tökéletes környezetben eltöltött néhány napos elvonulásra vágyunk, akár kettesben, akár családdal vagy barátokkal, a nagymarosi Aranyos Hill tökéletes választás. Az apartman, 60 nm-es, két hálószobával, új berendezéssel, kerttel, szaunával, pezsgőfürdővel és páratlan panorámával a Dunára.
Foglalás bookingon és agodán vagy szallas.hu-n.



Ahol a kertünkben elevenedik meg a természet, Vadászles Vendégház
Heves megyében találunk egy kis községet, amelynek megtévesztő módon Balaton a neve, annak ellenére, hogy nem sok köze van a magyar tengerként ismert Balatonunkhoz. A hegyek között megbújó pici település egy felfedezetlen gyöngyszem, tájházakkal, templommal, takaros házakkal és a hozzátartozó szépen gondozott portákkal. A település egyik utcájában találjuk a Vadászles Vendégházat, ahonnan háborítatlanul élvezhetjük a bükki dimbes-dombos panorámát és akkor se lepődjünk meg, ha valóban őzeket, szarvasokat vagy rókat látunk a kert végében, nem utolsó szempont, hogy saját kutyánk is szívesen látott vendég itt. Foglalható bookingon vagy agodán.

Visszatérés a régi időkbe, Padláskincsek Vendégház
A Padláskincsek Vendégházat nem messze a fővárostól, a varázslatos hangulatú Nagybörzsönyben találjuk. A falu része a Duna-Ipoly Nemzeti Parknak, amely nemzeti parkjaink közül talán az egyik legváltozatosabb képet mutatja, a Dunakanyar szépsége, valamint a Pilis és a Börzsöny hegyvonulatai mellett, még az Alföldből is lekanyarított egy szeletet. A Padláskincsek Vendégházba érkezve szinte időutazáson megyünk át, a berendezések, a falusi dekorációs elemek, a dézsafürdő mind a régmúltba kalauzolnak minket vissza, kicsit olyan érzést keltve, mintha nagymamánkat látogatnánk meg, aki ötvözte volna házában a modern technikai vívmányait, a régi tradíciók hagyományaival. Foglalható bookingon és agodán vagy szallas.hu-n.

Csodaházikók a Mátrában, Vackorkert
Sirok belterületén találjuk ezeket a mesebeli bájos hangulatú faházakat, amelyek kívül-belül egy mézeskalács házikóra emlékeztetnek. Csodálatos környezetben, a Mátrában, erdők ölelésében zavartalanul töltődhetünk fel, a térerő lehet, hogy akadozni fog, ami még inkább segíti a digitális detox-unkat. A ház körül nagyon kedves állatokkal fogunk találkozni, kutyák, cicák és bárányok népes családja vesz körül bennünket, szóval csak az menjen ide pihenni, aki nem sterilitásra vágyik és szereti ezt a közeget. Foglalható bookingon és agodán vagy szallas.hu-n.

Teljes megújulás a Balaton parton, Zen Garden Zánka
Nevéhez hűen a Zen Garden modern két szintes faházai valóban azt a zen élményt hozzák el, amelyre vágyunk kiszakadva a városi életből. A faházak letisztult északi stílussal várják az ide látogatókat, itt minden modern és a kényelmünket szolgálja, de mindenféle felesleges kiegészítők nélkül. Az alsó szinten egy rendkívül világos, hatalmas üvegfalú nappaliból csodálhatjuk meg kifelé tekintve a csodálatos kertet, a fürdésre is alkalmas tóval. A felső és az alsó szinten is találunk egy-egy hálószobát, amelyeknél minden részletre ügyeltek a komfortot és a stílust illetően is. A házikó minden helyisége alkalmas bekuckózásra, ha csak egy könyvet olvasgatnánk egy csésze tea vagy forró csoki kíséretében vagy esetleg filmet néznénk. Minden házhoz tartozik egy saját terasz is, pici kerttel, ahol jó idő esetén vacsorázhatunk, vagy sziesztázhatunk egy pohár borral. Foglalható bookingon és agodán.



Comentarios


bottom of page