top of page
  • cozyandspirit

Kuckós elvonulások

2023.dec.24-dec.28


4éj: 159.910 Ft/2 fő (kisállat vihető)



A Balaton-felvidék ékköve a Tagyon-hegy, amelynek lábánál fekvő birtokon lélegzetelállító panoráma, tiszta levegő és csendes környezet várja azokat, akik feltöltődni vágynak.



4éj: 159.910 Ft/2 fő (kisállat vihető)




4éj: 152.914 Ft/2 fő (kisállat vihető)




4éj: 122.239 Ft/2 fő (wellness térítés ellenében igénybevehető)



Gyönyörű környezetben, a Somló hely lábánál találjuk ezt a modern vendégházat, ahol pazar panoráma mellett élvezhetjük a karácsonyi pihenésünket, szaunával, kültéri jakuzzival.



4éj: 114.170 Ft/2 fő (wellness térítés ellenében igénybevehető)




4 éj: 114.167 Ft/2 fő (wellness térítés ellenében igénybevehető)




4éj: 181.876 Ft/2 fő (kisállat vihető)




4 éj: 127.203 Ft/2 fő, illetve családnak is: 2 hálószobás apartman



Távol a nyüzsgő városok minden zajától, békés varázslatos környezetben a Csodaszarvas Tájparkban várja vendégeit a Csodaszarvas Vendégházak. A nádfedeles házakban minden megvan az otthon kényelméhez. A vendégek élvezhetik itt a szaunát, kipróbálhatják a horgászatot, a gyerekeket játszóterek várják, illetve megismerkedhetünk a háztáji és őshonos állatokkal, a tanösvényeken pedig jókat kirándulhatunk. A helyi ételek alapanyagai a saját gazdaságból származnak.



4 éj: 204.808 Ft/2 felnőtt + 2gyerek: 2 hálószobás kis ház



Az Őrségben találod a hangulatos Cseri Portát, ahova a szűk családoddal is mehetsz, a környéken túrázhattok, megismerkedhettek az Őrség tradicionális érdekességeivel, a zsúpfedős házikókkal, illetve kipróbálhatjátok a helyi gasztronómia remekeit, mint pl a dödölle, tökös-mákos rétes. Szalafő egy igazi kincsesbánya a természet és a klasszikus falusi értékek rajongóinak.



4éj: 146.074 Ft/2 fő reggelivel (illetve családnak is 2 hálószobás lakosztály is elérhető)



Ha szereted a szekszárdi borokat és egy gyönyörű környezetben szeretnél eltölteni néhány napot, válaszd a Matievics vendégházat Szálkán. Ez a családi borászat és vendégház egy három hektáros birtokon várja a vendégeket, ahol a szőlőtőkék és a pince előtti teraszról csodálatos panoráma nyílik a dombokra és a halastóra. A vendégház szobái igényesen, egyedileg készített bútorokkal vannak berendezve, saját fürdőszobával, hűtővel és vízforralóval. A vendégek használhatják a közös társalgót, a konyhát, a rönk szaunát és a grillezőt. A ház környéke számos lehetőséget nyújt a pihenésre, a sportolásra, a kirándulásra és a kulturális programokra. A Matievics vendégházban megkóstolhatod a saját készítésű borokat és megismerheted a borász család történetét.




Comments


bottom of page