top of page
  • cozyandspirit

Feltöltő elvonulások a március 15-i szünetben

Ha már az év eleji indulás is sűrűre sikeredett és úgy érzed szívesen kihasználnád azt a pár szabadnapot, amelyeket a március 15-i ünnep kapcsán munkaszüneti napként kapunk (március 14 és 15), akkor az alábbi alternatívák segíthetnek a pihenésben. Ezen a booking.com-os linken olyan kilátással rendelkező vendégházakat találsz, amelyek az adott időszakban (március12-15) még elérhetőek:



Személyes kedvenceim:



A Vendégházat Bakonyszücsön ebben az apró, bakonyi hegyek által határolt kis faluban találjuk, a falu zsákfalu, (csak egy irányból közelíthető meg), a nyugalom szigete gyönyörű környezetben. A Vendégház egy felújított parasztház, amelynek minden apró részlete szemet gyönyörködtető. Kutya és cicabarát. :)

Égkőris Vendégház


Pázmánd külterületén, a Velencei hegységben a Szőlő Hegyen bukkanhatunk rá a Néró és a Zenti Házra. Kiadós kirándulásokat és sétákat tehetünk a magyar Toszkána szőlős lankáin, valamint meglátogathatjuk a sok millió éves Zsidó hegyet is.

Zenit ház

Néró ház


Pécsvárad a Mecsek-hegység legmagasabb csúcsa, a 682 méter magas Zengő lábánál fekszik és legfőképpen a Pécsváradi várral, (ami szerzetesi monostorként működött) került bele a történelem könyvekbe. Ebben a faluban találhatjuk az Édenkert Vendégházakat, a hegy lábánál dézsafürdővel és szaunával, panorámával. A közelben számos túraútvonal várja a kirándulni vágyókat.

Édenkert Vendégházak


Teljes harmóniában a természettel és az állatokkal, ez mind megvalósul az Erdősmecskei Sváb Vendégházakban, amely fenntartható szálláshelyként szerepel a vendégházak sorában. Háztáji friss ételek, őzek, szarvasbőgés, kutyák, cicák, igazi vidéki kikapcsolódás.

Erdősmecskei Sváb Vendégházak


A Káli medence szívében, Köveskálon kínál elvonulásra alkalmas helyet a Három Huszár Köveskál Vendégház. Ha aktív kikapcsolódásra vágyunk, akkor tökéletes választásnak ígérkezik a vendégház, mivel innen számos a közelben található kirándulóhelyet látogathatunk meg. (Kővágóőrsi kőtenger, Szentbékkálai kőtenger, Hegyestű, Eötvös kilátó)

Három Huszár Köveskál

Villa Múzsa (Balatonfüred)


Azoknak akik mégsem tudnak lemondani a teljes elvonulásról, Balatonfüred óvárosában ajánlom a Villa Múzsát, a sétány közelében, pazar kilátással, egy kis nyugalom szigete a városon belül.

Villa Múzsa



Kommentare


bottom of page