top of page
  • cozyandspirit

Ericeira, Portugália, (Lisszabon környéke)

Kipróbálnád a malom szállást?


Az O Remoinho egy felújított régi malom, amely szállásként üzemel Ericeirában. Mivel modernizálták, ezért minden kényelmet megtalálsz itt. Az óceánra néző kilátás lenyűgöző, a kert pedig tökéletes hely a pihenésre. A malom három szintre oszlik: a földszinten rusztikus konyha és egy fürdőszoba vár. A második szinten van a hangulatos nappali, a felső, a harmadik szinten pedig egy hatalmas franciaágy fogad, kilátással az óceánra.



Ajánlott szállás:



Április: 21-22°C


Étkezés olcsóbb étteremben: 3800 Ft-tól

helyi sör: 700 Ft, cappuccino: 400 Ft-tól


Ha Lisszabonból szeretnél ide eljutni, több lehetőséged is van. Autóval kb. fél óra alatt megteheted a 45 km-es távolságot, de buszra is szállhatsz Lisszabon Campo Grande állomásán. A buszút kb. egy órát vesz igénybe.

A falu óvárosát a fehér házak - kék csempékkel, hagyományos portugál stílusban - teszik rendkívül hangulatossá.

Valamint Ericeira környékén is rengeteg látnivaló és program vár. Meglátogathatod a Mafra palotát, a lenyűgöző barokk épületet, amely egykor királyi rezidencia és kolostor volt. Ha szeretsz kirándulni, akkor ne hagyd ki a Sintra-Cascais természetvédelmi parkot, ahol csodálatos erdőket, hegyeket és tengerpartokat láthatsz. Ha még több tengerparti falut szeretnél felfedezni, akkor irány Azenhas do Mar, egy festői település, ahol egy érdekes sziklába vájt medencét is láthatsz a parton.

Ericeira:



















Comentários


bottom of page