top of page
  • cozyandspirit

Biofarm Rimini közelében, Olaszország

Vidéki környezetben nagy odafigyeléssel stílusosan felújított parasztház, autentikus nyaralás, távol a tömegturizmustól, de mégis elérhető távolságban Riminitől.


Innen 45 perc autóval a Fattoria Bio L'A Ceccoli farm


Szeptember: 25-27 °C





Étkezés olcsóbb étteremben: 4000 Ft-tól

helyi sör: 1200 Ft, cappuccino: 700 Ft-tól



Látnivalók a közelben:


Urbino: Urbino gyönyörű középkori város, amely kb. 30 km-re északra található a farmtól. Híres a Palazzo Ducale-ról és a város panorámájáról.


San Leo: San Leo festői hegyi település, amely kb. 20 km-re délre található a farmtól. A középkori erődítménye lenyűgöző látványt nyújt.


Gradara: Gradara kb. 35 km-re délre található a farmtól. Ez egy másik középkori város, amely híres a Gradara kastélyáról és a város falairól.


San Marino: Bár nem Olaszországban található, de csak kb. 16 km-re északra van a farmtól. San Marino a világ legrégebbi és legkisebb köztársasága és gyönyörű kilátást nyújt a városra és a környező tájra.


Fano: Fano kb. 60km-re délre található a farmtól. Történelmi város, amelynek központjában számos középkori épület található.


Cattolica: Cattolica kb. 30 km-re délre található a farmtól. Népszerű üdülőhely a homokos strandjáról és a vízi sportokról.


Montegridolfo: Montegridolfo kb. 30 km-re északra található a farmtól. Egy kis hegyi falu, amely híres a középkori váráról és a gyönyörű kilátásról.


Mondaino: Mondaino kb. 30 km-re északra található a farmtól. Egy másik bájos hegyi település, amely híres a középkori fesztiváljáról és a városközpontjáról.


Hogy lehet eljutni a Biofarm L'A Ceccoli farmra?

Budapestről repülővel eljuthatunk Riminibe, másfél óra alatt, onnan pedig kb 45 perc alatt a farmra.

























Comments


bottom of page